EWES toppar branschen igen!

Moderbolaget E.W Svensson fick utmärkelsen Branschvinnare år 2023. Det innebär att hela EWES Group indirekt premierades.

Endast 11,7 procent av Sveriges aktiebolag tilldelas utmärkelsen Branschvinnare 2023. För att få utmärkelsen ska företaget ha överträffat den egna branschens utveckling i såväl omsättning som resultat. Företaget måste även uppvisa ett positivt resultat.

Så här står det att läsa på Branschvinnares webbplats:

”Varje år utser Branschvinnare i Sverige AB i samarbete med Largest Companies de företag som kan stoltsera med utmärkelsen Branschvinnare. En Branschvinnare är ett företag som har överträffat den egna branschens utveckling i såväl omsättning som resultat.”

 

Maria Andersson, Marknadschef på EWES, sätter ord på utmärkelsen:

– Med tanke på att det var vårt moderbolag som fick utmärkelsen 2023 så kan vi med gott samvete säga att hela EWES Group har premierats. Extra kul, eftersom andelen företag som klarar kriterierna sjönk från 15 procent år 2022 till nuvarande knappa 12 procent. Det känns som ett kvitto på att våra strategier och vårt teamwork lönar sig. Sedan är vi alltid ödmjuka inför vad framtiden bär med sig men just nu har vi lyckats över förväntan.