Möt EWES nyanställda stjärnor

Vi brukar säga att det alltid finns ett WE i EWES. Nu har vi adderat inte mindre än fem! nya stjärnor till teamet. Vi lät dem svara på några frågor så att du kan lära känna dem.

The power of WE

Det senaste året har Sandra Haglund, Simon Fridén, Jakob Göthberg, Erika Jonasson och Kajsa Lysebring förstärkt team EWES.

Säg hej till Erika, Simon, Jakob, Kajsa och Sandra!
Det händer mycket på EWES och teamet har förstärkts med inte mindre än fem nyanställda kollegor. Vilka är de? Vad har de för arbetsuppgifter och vad tycker de om att göra när de inte jobbar? Det är frågor som behöver svar.

Erika Jonasson sitter på order/kundsupport. Henne kommer du i kontakt med när du lägger en order eller när du har en fråga till kundsupport. Erika har lång erfarenhet av kundbemötande i olika branscher och kommer närmast från ett jobb som innesäljare.
Simon Fridén och Jakob Göthberg är båda säljare. De kan svara på frågor som hur EWES kan hjälpa dig att skapa en optimal fjäderlösning till din produkt. Simon har universitetsstudier inom företagsförsäljning och marknadsföring med sig i bagaget medan Jakob vet hur logistiken på ett lager fungerar.
Kajsa Lysebring har titeln inköpschef och hon bidrar till att EWES kvalitet bibehålls och att våra leverantörsrelationer är de bästa. På sin tidigare arbetsplats jobbade hon som Supply chain manager.
Sandra Haglund jobbar i nära kontakt med dig som kunder som Customer Support outbound. Hon följer bland annat upp kundärenden och ser över avtal. Det är tjänster som hon känner sig bekväm med eftersom hon tidigare arbetat med logistik.

6 snabba frågor till gänget

Hur gammal är du?
Erika: 38 år • Simon: 26 år • Jakob: 21 år • Kajsa: 43 år • Sandra: 43 år (men vill säga 26)

Var bor du?
Erika, Simon och Jakob bor alla i Värnamo
Kajsa bor i Bredaryd och Sandra i Forsheda

Vad tycker du om att göra när du inte jobbar?
Erika berättar att hon gärna går på träningspass men att hon även har gått på flertalet danskurser eftersom hon tycker om att dansa. När hon är ledig tycker hon om att tillbringa tid med familjen, resa, laga mat och träffa vänner.
Simon har spelat ishockey i över 15 år så han gillar att träna på sin lediga tid. Matlagning är en annan sak som ligger nära hjärtat.
Jakob är en aktiv person som gärna spelar både fotboll och padel på fritiden. Att umgås med vänner, familj och flickvän gör han också gärna.
Kajsa gillar att hänga med vänner och familj men också att titta på fotboll.
Sandra spenderar gärna fritiden med att träna. Högt upp på listan hamnar även familj och vänner. 

Vad har du svårt att motstå?
Erika
: Spontana grejer. Om någon väcker en fråga om att resa eller om det är något evenemang så har jag svårt att motstå.
Simon: Jag är tyvärr svag för sötsaker, dock så kan det gynna mig då jag får träna mer bara 😉.
Jakob: Godis och chips.
Kajsa: Jag tackar inte nej till att umgås med vänner, resor osv.  Ett glas vin på fredagskvällen har jag nog också svårt att motstå.
Sandra: Jag är svag för både lakrits och glass.

Om du inte behövde arbeta för pengar – vad skulle du göra i livet?
Erika
: Då skulle jag säkert ut och resa och köpa ett hus utomlands, kanske till och med flytta utomlands. Säkert sätta sprätt på x antal kronor, kanske till och med starta upp något eget företag då det skulle öppnas en ny dörr som skulle väcka en nyfikenhet.
Simon: Drömmen hade ju varit att öppna ett gym och fördelarna hade ju varit att jag tränar gratis medan jag tjänar pengar ifrån medlemmarna. Win Win 😉.
Jakob: Resa till så många platser som det bara går.
Kajsa: Oj, svår fråga. Men kanske jobba för välgörenhet, eller funktionär på idrottstävling eller liknande.
Sandra: Då hade jag passat på att resa omkring i världen och skaffa mig nya erfarenheter. Njuta av livet helt enkelt.

När skrattade du högt senast?
Erika
: Ett klipp på youtube, det var en morfar/farfar i Texas som skulle beställa i en Starbucks-drive in åt sina tonåringar till barnbarn, man kan säga att det var svårt för honom att få fram beställningen i luckan, det var inte en vanlig kaffe med mjölk de önskade precis.
Simon: Jag skrattar alltid när jag är hemma och hälsar på familjen och speciellt när jag umgås med mina systersöner som är 3 och 2 år gamla.
Jakob: Varje dag!
Kajsa: Alldeles nyss faktiskt. Var roliga kommentarer här på kontoret på morgonkvisten.
Sandra: IDAG! 😃