We are EWES
Möt marknadschef Maria Andersson

Maria kan fjädrar på sina fem fingrar. Hon har varit en uppskattad kollega på EWES sedan 1999. Vad gör hon när hon inte jobbar? Vad tycker hon är det bästa med EWES? Och vad har hon svårt att motstå? Lär känna Maria, EWES sångfågel, genom att läsa intervjun med henne.

Det är medarbetare som Maria tillsammans med alla goa kollegor som skapar känslan som präglar EWES – den vi kallar för The power of WE.

7 snabba frågor

Hur gammal är du?
47 år.

Var bor du?
Jag bor i Bredaryd.

Hur länge har du jobbat på EWES?
Jag har jobbat här i snart 24 år, så sedan 1999.

Vad tycker du om att göra när du inte jobbar?
När jag inte jobbar gillar jag att umgås med familj och vänner. Jag tycker om att träna, sjunga i Bredaryds kyrkokör och åka på vandringsresor med vårt vandrargäng. Jag är också en trogen supporter till BLIK och RåsLB där mina barn spelar fotboll.

Vad har du svårt att motstå?
En påse smågodis har jag svårt att låta bli.

Om du inte behövde arbeta för pengar – vad skulle du göra i livet?
Då skulle jag förmodligen ha fullt upp med någon form av ideellt arbete men också så klart njuta av livet med mina nära och kära och ägna mig åt saker jag tycker är roligt.

När skrattade du högt senast?
Oj, det händer varje dag! 😃

Om jobbet

Vilka är dina arbetsuppgifter?
Jag är marknadschef.

Hur ser en vanlig dag ut på jobbet?
En vanlig dag består ofta av möten, både externa och interna. Kundkontakter via telefon, mail och besök. Jag försöker också vara ett stöd och en ledare för mina kollegor på marknadsavdelningen.

Vad är det bästa med ditt jobb?
Det bästa med mitt jobb är att arbetet är väldigt varierande. Jag vet aldrig i förväg exakt hur en dag kommer att se ut.

Vad tycker du kännetecknar EWES som arbetsgivare?
Det jag tycker kännetecknar EWES som arbetsgivare är att här får man alltid möjlighet till utveckling på jobbet. Vi har också många fina förmåner som till exempel gemensam frukost med hela företaget vilket gör att alla känner varandra.

Vilket är ditt bästa tips till någon som är nyfiken på att börja jobba på EWES?
På EWES kan du räkna med trevliga arbetskamrater. Vi har alltid roligt tillsammans oavsett på vilken avdelning du arbetar.

EWES talesätt lyder, ”Utan fjädrar stannar världen”. Vilken EWES-fjäder skulle du inte klara dig utan?
Det finns ju så otroligt många men fjädrar till kaffebryggaren klarar jag mig inte utan, haha.

Tack Maria!