Nyhet hos EWES stans- och pressdetaljer

Nyhet på EWES!
Stans- och pressdetaljer

Fjädrar i all ära. Du är viktigare! Under snart 90 år har vi på EWES haft som mål att vara en ledande leverantör. Vi har medvetet valt att utveckla våra medarbetare och att förbättra vår produktionskapacitet genom investeringar i maskiner och utrustning. Vårt nya erbjudande uppstod genom att vi lyssnar på dig som kund. Varsågod 🥳

EWES vd, Anton Svensson, sammanfattar vårt erbjudande:
”Vi på EWES är erkänt duktiga kring allt som rör fjädrar men vi vill erbjuda ett mångsidigt sortiment. Alla kunder har olika behov och det är därför med glädje jag stolt presenterar vårt utökade serviceutbud, där vi inte bara specialiserar oss på fjäderteknik utan också erbjuder skräddarsydda lösningar inom stans- och pressdetaljer.”

EWES har förvärvat MK Verktygsteknik
Genom vårt förvärv av MK Verktygsteknik och de utökade investeringarna i vår maskinpark så är vi nu redo att erbjuda dig som kund ett genomgripande stöd och service som sträcker sig hela vägen från konstruktion och verktygsproduktion till färdig produkt! 

Relaterade länkar
Peter tipsar om Bihler-maskinen »
EWES storsatsar på pressavdelningen »
Branschvinnare 2023 »

Det här får du av EWES

Senaste teknik
Med vår senaste investering, multislidemaskien från tyska Bihler, så kan vi ta fram flexibla och prisvärda lösningar snabbt tack vare maskinens Lean tooling-system.

Full kontroll från start till mål
Hos oss finns konstruktion och verktygsproduktion under samma tak och vi kan smidigt skräddarsy lösningen efter ditt behov.

Pålitlig kvalitet
Vi vågar påstå att vi erbjuder norra Europas modernaste maskinpark och tillsammans med vår ISO- respektive IATF-certifiering så kan du lita på att vi levererar produkter av yppersta kvalitet

Teknik och god service till lågt pris
EWES är en marknadsledare när det handlar om fjäderteknik men vi levererar i toppkvalitet även när det gäller stans- och pressdetaljer. Vår främsta konkurrensfördel är hög teknisk kompetens, kvalificerad verktygsutveckling och förstklassig service till förmånligt pris.

Vill du veta mer om våra kundanpassade lösningar inom stans- och pressdetaljer?

Kontakta någon av våra säljare (sales). Du hittar deras kontaktuppgifter här »